Skip to content Skip to footer

Σχετικά με εμάς

Το ECOROUTES είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα με αποστολή να ενδυναμώσει τους νέους στην Ευρώπη, μετατρέποντάς τους σε παθιασμένους υποστηρικτές και προστάτες της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής τους. Η πρωτοβουλία αυτή, που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Erasmus+ KA220-YOU, αντιμετωπίζει πιεστικά ζητήματα όπως η ανεργία των νέων και οι περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Προωθώντας τις δραστηριότητες βιώσιμου τουρισμού, το ECOROUTES επιδιώκει να δημιουργήσει ευκαιρίες απασχόλησης για τους νέους στον ακμάζοντα τουριστικό τομέα. Το έργο εκπαιδεύει τα νέα άτομα σχετικά με την πλούσια πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της Ευρώπης, δίνοντας έμφαση στο ρόλο της στην απασχόληση των νέων και την υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη. Το ECOROUTES εμπνέει τους νέους να εκτιμήσουν και να διαφυλάξουν την κληρονομιά τους για τις μελλοντικές γενιές.

Με ισχυρή δέσμευση για περιβαλλοντική βιωσιμότητα και ψηφιακή ετοιμότητα, το ECOROUTES είναι μια πολλά υποσχόμενη πρωτοβουλία που όχι μόνο αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ανεργίας των νέων αλλά και συμβάλλει στην προστασία και προώθηση της μοναδικής κληρονομιάς της Ευρώπης.

Τελευταίες αναρτήσεις & άρθρα